четвртак, јул 18

NESTOROVIĆ:OZBILJNE STRANKE SU OSTALE ISPOD NAS

0
42

Nosilac liste „Mi – glas iz naroda“ dr Branimir Nestorović rekao je večeras da je zadovoljan prvim preliminarnim rezultatima parlamentarnih izbora i smatra da je rezultat fantastičan.

Nosilac liste „Mi – glas iz naroda“ doktor Branimir Nestorović rekao je na konferenciji za medije u izbornom štabu te liste da je taj pokret postao relevantna politička snaga i da neće praviti koalicione sporazume u Beogradu.

„Mogu da obećam da nećemo izneveriti ljude koji su glasali za nas. Računamo da ćemo rasti i da ćemo za izvestan period postati dominantna politička snaga u Srbiji“, rekao je Nestorović.

On je po pitanju izbora u Beogradu rekao da taj pokret ne razmišlja o koaliciji i da će podržati svaki konstruktivan predlog u Skupštini grada.

„Mislim da će biti jako teško formirati gradsku vlast. Biće novih izbora verovatno brzo. Mi nećemo podržati ni jednu stranu“, naglasio je on.

Kandidat te liste za gradonačelnika Beograda Aleksandar Jerković je naglasio da su celu izbornu kampanju u Beogradu izneli putem društvenih mreža.

On se zahvalio svima koji su preko društvenih mreža širili objave i pomogli da se čuje za njih.

„Nismo dobili odgovorajući prostor u kampanji za Beograd“, istakao je Jerković.

Leave a reply