TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

Današnje vesti Društvo

OTVARA SE VREŽINSKI BAZEN, U ČETVRTAK BESPLATAN ULAZ

Od četvrtka, 29. juna, od 12 časova biće otvorena kupališna sezona na VPB ”Vrežina” a tradicionalno prvog dana kupališne sezone, ulaz za građane biće potpuno besplatan. Ove kupališne sezone cena dnevne propusnice biće 200 dinara, dok će mesečna propusnica koštati 2000 dinara. U sklopu bazena korišćenje suncobrana I ležaljki biće potpuno besplatno.

Bazen će ove sezne biti otvoren za građane svake nedelje od utorka do petka od 11 do 19 časova, a vikendom i praznicima od 10 do 19 časova. Ponedeljkom kada se vrši detaljno čišćenje i održavanje kompleksa, bazen neće primati kupače.

Vojni kompleks VPB ”Vrežina” raspolaže olimpijskim bazenom, dubine od 1.2 metara do četiri metara i malim bazenom namenjenim najmlađim kupačima dubine 0.60 metara i savremenom filtracionom stanicom za prečišćavanje vode.

Pored bazena vojni kompleks VPB ”Vrežina” je opremljen raznolikim rekreativnim sadržajem poput terena za tenis, mali fudbal na betonu i pesku, košarku, odbojku na pesku i stolovima za stonitenis. Građanima je dozvoljeno unošenje ličnih sportskih rekvizita za korišćenje istih na za to predviđenim terenima, ali upotreba lopti nije dozvoljena na prostoru samog bazena.

O bezbednosti kupača u svakom trenutku brinu sertifikovani spasioci a u sklopu vojnog kompleska nalazi se zdravstvena ambulanta sa dežurnim lekarom, tehničarom i uvek zadejstvovanim ambulantnim vozilom.

U ponudi u okviru vojnog kompleksa nalazi se i objekat Vojne ustanove Dedinje koja građanstvu nudi mogućnost kupovine osveženja i hrane. Ispred vojnog kompleksa postoji parking prostor za vozila građana.

 

 

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com