TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

Blagoja Ilijevski

ОД ИДЕЈА ДА СЕ СЛУШНЕ МАКЕДОНСКИОТ ГЛАС, ДО БРЕНД НА ГРАДОТ НИШ/OD IDEJE DA SE ČUJE MAKEDONSKI GLAS, DO BRENDA GRADA NIŠA

ДЕНОВИ НА МАКЕДОНСКАТА КУЛТУРА: ОД ИДЕЈА ДА СЕ СЛУШНЕ МАКЕДОНСКИОТ ГЛАС, ДО БРЕНД НА ГРАДОТ НИШ „Националната заедница од различни националности“ звучи подобро од „национално малцинство“, вели Благе Петрушески, претседател на Здружението на граѓаните од македонското национално малцинство за Нишавската…

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com