TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

Današnje vesti Društvo Udarne

VUČIĆ I ČEFERIN OBIŠLI NOVOIZGRAĐENI STADION “KRALJEVICA” U ZAJEČARU

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i prvi čovek Evropske fudbalske unije (UEFA) Aleksander Čeferin obišli su novoizgrađeni stadion “Kraljevica“ u Zaječaru. Stadion se nalazi u okviru Sportsko-rekreativnog kompleksa i jedan je od tri, uz Leskovac i Loznicu, koji su izgrađeni u skladu sa najvišim UEFA standardima.

Nakon Loznice i Leskovca, stadion u Zaječaru treći je po redu koji je sagrađen po najvišim UEFA standardima.

Mi imamo u planu da rekonstruišemo i stadione u Čairu i Kragujevcu. Ovde je u Zaječaru mnogo lepo da se igra, ne može da se pokisne. Znam da smo uputili neki dopis, da se igra Finale lige Evrope, tako da će to biti na našem najvećem stadionu, i ako bude, svakako će biti velika stvar. Ovo su lepi stadioni, ali su nam stadioni i u Nišu i Kragujevcu. Potreban je Nacionalni stadion, potrebno je rešavanje pitanja FK ‘Zvezde’ i FK ‘Partizana’, kao i kluba iz Novog Sada”, rekao je Vučić prilikom obilaska stadiona zajedno sa prvim čovekom Evropske fudbalske unije (UEFA) Aleksandrem Čeferinom.

Kapacitet stadiona Kraljevica u Zaječaru iznosi 8.168 mesta, a ceo projekat koštao je 3,3 milijardi dinara.

Nacionalni stadion u Beogradu, koji bi trebalo da bude završen do 2026. biće, tvrdi predsednik srbije najlepši u Evropi.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com