четвртак, јул 25

BEZ VODE NEKOLIKO ULICA U NIŠU I DELOVI POPOVCA, KNEŽICE, PRVE KUTINE

0
43

POPRAVKA KVARA U ULICI JOVE TOŠIĆA
Voda na ulici, potreban je iskop u ulici Jove Tošića kod broja 1. Zbog popravke vodovodne mreže, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 sati u ulici Jove Tošića.

RADOVI NA MREŽI U NASELJU RATKO JOVIĆ                                                                                                                                                                                 Voda na površini, nužan je iskop u ulici 8. Marta kod broja 8. Zbog radova na mreži moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 sati u ulici 8. marta.

INTERVENCIJA U SELU POPOVAC
Voda izbija na površinu, potreban je iskop u selu Popovac, u ulici Mileta Đurđanovića kod broja 19. Zbog intervencije na vodovodnoj mreži, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 sati u ulici Mileta Đurđanovića.

POPRAVKA KVARA U SELU KNEŽICA
Voda sa ulice otiče u podrum korisnika, potreban je iskop u ulici Svetog Save kod broja 7. Zbog radova na vodovodnoj mreži, biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Svetog Save kao i na prostoru sela Knežica.

POPRAVKA KVARA U SELU PRVA KUTINA
Voda na površini, potreban je iskop u selu Prva Kutina kod crkve. Zbog popravke vodovodne mreže, biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Prva Kutina.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA
Tokom dana obavljaće se radovi na popravkama prvih ventila u ulici Gordane Todorović 4 i 5, Davida Pijade 10, Đerdapska 34, u naselju Brzi Brod – Jastrebačka 29, naselju Pasi Poljana – Osme srpske brigade – Učitelja Spiridona 1 – Šumarska 1, u selima Mramor i Mramorsko Brdo – Više fizičkih lica – Mikoterm, Miloja Zakića 10, Lovćenska 8, Milenka Stojkovića 19, selo Donji Matejevac – Vrbica bb, Boljevačka 6, 25. Maja 9, na bulevaru 12. Februar 17 i 115, Vazduhoplovaca bb – FAZI doo, 8. Marta 9 i 24, Humska 2, Studenička 10A, selu Popovac – Nišavska bb, Nikoletine Bursaća 6, Subotička 12, Pantelejska 79, Novice Žikića Bože 1, Proleterska 2, Despota Đurđa 56, u naselju 9. Maj – Teslina 1, u naselju Branko Bjegović – Bračkoj 13, u naselju Nikola Tesla – Inženjera Vladimira Jocića 50 – Zaplanjska 2 i 74 – Save Kostića 35 i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 sati na pomenutim lokacijama.

Leave a reply