TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

Današnje vesti Društvo Kultura Udarne

BJELOGRLIĆ ZA ZONU PLUS: UFGS NE ZASTUPA GLUMCE SRBIJE (VIDEO)

Glumac Dragan Bjelogrlić negirao je izjavu predsednika Udruženja filmskih glumaca Srbije Rastka Jankovića, koji tvrdi da se neki glumci nisu pojavili pred niškom publikom na Filmskim susretima jer ih on zove i traži to od njih.

On je u odgovoru Zoni plus podsetio da je ovo Udruženje protivzakonito odbilo da primi preko 120 glumaca u svoje udruženje. Među 120 odbijenih glumaca nalaze se najveća glumačka imena, kazao je Bjelogrlić i dodao da UFGS broji manje od 60 članova.

„Odbijeni glumci su pokrenuli sudski spor protiv UFFS-a i bojkotuju sve akcije koje UFGS sprovodi, sa pravom smatrajući da UFGS ne zastupa prava glumaca, već odredjene interesne grupe“, istakao je Bjelogrlić i dodao: „Meni je žao što se to dešava na Filmskim susretima, za taj festival me vezuju najlepše uspomene, ali UFGS zaista ne zastupa glumce Srbije“, naglasio je Bjelogrlić.

“Bojkot je pokrenuo Miki Manojlović”, naveo je Bjelogrlić u pisanom odgovoru.

Podsetimo, Rastko Janković, predsednik Udruženja filmskih glumaca Srbije je, gostujući u emisiji “Podatak 018”, izjavio da se pojedini glumci nisu pojavili pred niškom publikom jer ih Dragan Bjeloglrić zove i traži to od njih.

 

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com