TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

Današnje vesti Servisne informacije VESTI

KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANJU

POPRAVKA KVARA U SELU ČAMURLIJA
Voda na ulicii, potreban je iskop u ulici Vojvode Dobrnjca kod broja 48a. Zbog popravke vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 sati u pomenutoj ulici, ali je moguć prekid u vodosnabdevanju i na prostoru sela Čamurlija.
KVAR NA MREŽI U SELU DONjE MEĐUROVO
Voda na površini, potreban je iskop u selu Donje Međurovo, u ulici Moravskoj bb, pored reke. Zbog popravke vodovodne mreže, moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 na prostoru sela Donje Međurovo.
REDOVI NA MREŽI U KNEZ SELU
Voda na površini, potrebni su iskopi u Knez Selu, u ulicama Svetog Ilije kod broja 25 i Majora Vladana Milićevića kod broja 22, prema izletištu. Zbog više intervencija na mreži, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 sati u Knez Selu.
NASTAVAK RADOVA NA MREŽI U NIŠKOJ BANjI
Nastavljaju se radovi na povezivanju čvora za institut „Radon“ u Niškoj Banji. Zbog intervencije na vodovodnoj mreži, vodosnabdevanje će biti u prekidu najviše 2 sata za institut „Radon“ u vremenskom periodu do 15 sati.
KVAROVI NA MREŽI U ULICI ZDRAVKE VUČKOVIĆ
Voda na površinii, potrebni su iskopi u ulici Zdravke Vučković. Zbog popravki vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 sati u ulici Zdravke Vučković.
POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA
Tokom dana obavljaće se radovi na popravkama prvih ventila: naselje Branko Bjegović – Graničarska 16, Zdravke Vučković 30, Milića Karamarkovića 10, Todora Milovanovića 57, Generala Bože Jankovića 21, naselje Donji Komren – Jadranska 16, Blačka 34, Dimitrija Tucovića 130, Bubanjskih heroja III prilaz 11 – II prilaz 22, Jovana Babunskog 13A, 30 i 33, Uroša Predića 1, Vukadina Jocića 35 i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 sati na pomenutim lokacijama.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com