LALATOVIĆ PONOVO U NIŠU, STANKOVIĆU OTKAZ

LALATOVIĆ PONOVO U NIŠU, STANKOVIĆU OTKAZ

Nenad Lalatović se vratio u Radnički i biće ponovo šef stručnog štaba, saopšteno je iz niškog kluba.

Lalatović se tako vraća na mesto uspeha, pošto je u sezoni 2018/2019 sa Nišiljama bio vicešampion Srbije, a u tih godinu dana oboreni su brojni klupski rekordi, navodi klub u saopštenju.

Sa dosadašnjim šefom stručnog štaba Aleksandrom Stankovićem klub je sporazumno i u prijateljskom tonu raskinuo saradnju.

Radnički će pripreme za novu sezonu početi u petak, kada će Nenad Lalatović izvršiti prozivku na stadionu Čair.

LALATOVIĆ: TREBA NAM 7-8 NOVIH IGRAČA, SVE ZAVISI OD BUDŽETA

Nenad Lalatović je istakao da je srećan što se vraća na Čair.

Nisam se mnogo razmišljao kada sam dobio ponudu od  rukovodstva kluba na čelu sa Ivicom Tončevom i Draganom Markovićem  Markonijem. Mi smo već pokazali da smo dobitna kombinacija i dogovorili smo se bukvalno za pet minuta.  Ovo  je veliki klub, Niš je sjajan grad za život i jedva čekam da ponovo počnemo da pišemo istoriju, rekao je Lalatović.

Pred Lalatovićem je ozbiljan posao oko formiranja sastava za sledeću  sezonu.

-Radnički više nikada ne sme da dozvoli sebi da bude u poziciji u kojoj  je bio u prošloj sezoni, kada je do poslednjeg minuta strepeo za  opstanak u ligi. To mora da ostane iza nas, a isped nas je jedna  ozbiljan rad i povratak na staze uspeha. Naš cilj će biti plasman među  četiri najbolje ekipe u Superligi i povratak u Evropu. Za to će nam  trebati puno rada i odricanja, ali i minimum sedam-osam novih igrača.

Kvalitet tih igrača će zavisiti od budžeta kluba, ali nemam bojazan po  tom pitanju, jer smo se ja i Ivica Tončev lako dogovarali oko pojačanja  i ranije, rekao je Lalatović.

Dodao je da u Radnički dovodi svoj stručni štab sa  Draganom Šarcem i Vidakom Bratićem, koji su bili tu i pre tri godine..