LEGENDARNI PEVAČ PINK FLOYD ZA CNN: PROČITAJTE MALO, TAJVAN JE DEO KINE

LEGENDARNI PEVAČ PINK FLOYD ZA CNN: PROČITAJTE MALO, TAJVAN JE DEO KINE

(Foto: Printscreen YouTube)

Jedan od osnivača legendarnog Pink Flojda, u intervjuu za CNN otvoreno je kritikovao SAD, Bajdena i američke medije zbog odnosa prema Rusiji I Kini.

Legendari roker je stavio predsednika SAD Džoa Bajdena među ratne zločince u projekciji slajdova. Tvrdi da “Bajden potpiruje vatru u Ukrajini, za početak” i da je to “ogroman zločin”. Pita “zašto SAD ne ohrabre Zelenskog da pregovara, otklanjajući potrebu za ovim užasnim, užasnim ratom koji ubija… Ne znamo koliko Rusa”.

Na opasku novinara Si-En-Ena da je “okrenuo stvari naopačke” tako što je “okrivio stranu koja trpi invaziju”, Voters mu je uzvratio da treba da pogleda ” u istoriju” I da je “ovaj rat u suštini reakcija na postupke NATO-a koji se gura pravo do ruske granice”.

Takođe je odbacio komentar novinara da su Amerikanci “oslobodioci”, rekavši da su amerikanci ušći u Drugi svetski rat zbog Perl Harbora, a da su do tada bili potpuni izolacionisti.

“Hvala Bogu, što su Rusi do tada već pobedili u krvavom ratu. Dvadeset tri miliona Rusa je umrlo, štiteći tebe i mene od nacističke pretnje”, rekao je Voters.

“Predložio bih vam da odete i pročitate još malo i pokušate da shvatite šta bi SAD uradile da Kinezi postave nuklearne rakete u Meksiko i Kanadu”, dodao je Voters.

Na navode novinara Si-En-Ena da su Kinezi “trenutno previše zauzeti okruživanjem Tajvana”, Voters je uzvratio stavom da je Tajvan deo Kine.

“Ako ne znaš, znači da ne čitaš dovoljno. Vi verujete u propagandu svoje strane. Ne možete razgovarati o ljudskim pravima i Tajvanu a da zapravo ne čitate”, rekao je Voters novinaru CNN.

Dodao je i da Kinezi nisu izvršili invaziju na Irak i ubili milion ljudi 2013. godine.

Intervju možete pogledati na ovom linku.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com