TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

Današnje vesti Društvo Udarne

MINISTAR GAŠIĆ SA ODLAZEĆIM AMBASADOROM UAE AL-DAHARIJEM (FOTO, VIDEO)

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić sastao se danas sa odlazećim ambasadorom Ujedinjenih Arapskih Emirata Mubarak Said Al-Daharijem sa kojim je razgovarao o dosadašnjoj saradnji Srbije i Ujedinjenih Arapskih Emirata u oblasti unutrašnjih poslova.

Ministar Gašić i ambasador Al-Dahari ocenili su da je saradnja dve zemlje na izuzetno visokom nivou i zaključili da je od obostranog interesa da se ona nastavi istim intenzitetom.

Ministar Gašić je istakao da je uvek teško kada se rastajemo sa bliskim prijateljima posebno od onih koji su iskreno doprineli unapređenju sveukupnih odnosa naših država i poželeo je ambasadoru Al-Dahariju puno uspeha u daljem radu i karijeri.

Ambasador Al-Dahari se zahvalio ministru na podršci koju je imao tokom svog mandata i izrazio uverenje da će se odnosi Srbije i Ujedinjenih Arapskih Emirata dalje uspešno razvijati.

Sagovornici su se saglasili da je želja obe strane da se bratski odnosi koje su uspostavili predsednici Aleksandar Vučić i Šeik Mohamed bin Zajed Al Nahjan dodatno produbljuju i zaključili da će se i u narednom periodu raditi na daljem unapređenju srpsko-emiratske saradnje na strateškom nivou.

 

 

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com