MITROVIĆ: JEDINSTVO SRBIJE VAŽNIJE OD LIČNOG INTERESA, UKIDAM “ZADRUGU” NA PREPORUKU VUČIĆA

MITROVIĆ: JEDINSTVO SRBIJE VAŽNIJE OD LIČNOG INTERESA, UKIDAM “ZADRUGU” NA PREPORUKU VUČIĆA

Vlasnik “Pink media grupe” Željko Mitrović najavio je večeras na svom tviter nalogu da ukida rijaliti program “Zadruga” .

 

“Na preporuku Predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, doneo sam odluku da u najkraćem mogućem roku, ne dužem od desetak dana, ukinem rijaliti program “Zadruga”. Verujem da je jedinstvo Srbije i procena Predsednika Republike, važnija od svake vrste interesa Pinka i mog ličnog interesa! “

 

Da su razgovarali potvrdio i predsednik Vučić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras da je tokom razgovara sa vlasnikom Pinka Željkom Mitrovićem rekao da jedan deo građana Srbije smatra da rijaliti nije dobra stvar i da razmotri mogućnost da ga ukine.

 

“Zamolio sam ga i rekao mu da jedan deo građana Srbije smatra da rijaliti nije dobra stvar i da ja znam kakav je njegov stav i gledalaca Srbije koji to gledaju, ali to je bila moja molba. Pre nego što sednemo i razgovaramo o tome. Zamolio sam ga da pre nego što se razgovara u okviru REM-a i nekih drugih nadležnih institucija sam napravi taj potez i možda razmotri mogućnost da to ukine – da li će ili neće, to ćemo da vidimo”,rekao je ranije Vučić za TV Pink, a prenosi Tanjug.

 

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com