TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

A BE NIŠ Današnje vesti Društvo PROJEKTI 2023 RAPORT 018 VESTI

NIŠKA POLICIJA OTVARA VRATA ZA 61 MLADOG POLICAJCA (VIDEO)

Policijska uprava Niš otvara vrata za 61 mladog policajca, jer je do 11. avgusta otvoren konkurs za polaznike Centra za osnovnu policijsku obuku. Stručno će se osposobljavati 1.100 polaznika za potrebe 27 policijskih uprava u Srbiji.

Niška policijska uprava otvoriće vrata za 61 mladog policijskog službenika koji će upotpuniti naše redove i baviti se ovim, pre svega, humanim zanimanjem. Mladi ljudi koji imaju više od 18, a manje od 24 godine, koji imaju završenu srednju školu mogu da se prijave na konkurs za policijsku obuku, kaže Lidija Todorović iz Policijske uprave Niš. 

Svi uslovi konkursa dostupni su na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova  i sajtu Centra za osnovnu policijsku obuku.

Interesovanja ima za ovaj konkurs. U Nišu je veliki odziv kandidata svakog puta kada raspišemo konkurs. Dođite, ukoliko želite da se bavite ovim humanim zanimanjem i štitite bezbednost svoje porodice, komšija! Prijavite se na konkurs, preuzmite dokumentaciju u najbližoj policijskoj ispostavi, dodaje Todorović. 

Od 1.100 polaznika Centra za policijsku obuku, 550 će se stručno osposobljavati za uniformisanog policijskog službenika na radnom mestu policajac, 300 za saobraćajnog policajca i 250 za graničnog policajca.

Kandidati prilikom prijave na konkurs izjašnjavaju za koje od ponuđenih radnih mesta žele da prođu stručno osposobljavanje.

***Ovaj projekat sufinansiran je sredstvima Grada Niša. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com