PETAR ĐURIČKOVIĆ SE VRATIO RADNIČKI

PETAR ĐURIČKOVIĆ SE VRATIO RADNIČKI

Petar Đuričković

Fudbalski klub Radnički danas je doveo ozbiljno i zvučno pojačanje.  Ugovor sa niškim timom potpisao je Petar Đuričković (29).

Iskusni  vezista je dobro poznato lice na Čairu, pošto je ponikao u Radničkom, a boje kluba iz Niša branio je od 2014. do 2016. godine. Iz Radničkog je prešao u Partizan, sa kojim je bio prvak Srbije, a potom je sa puno uspeha igrao za grčki Ksanti.

Za to vreme je upisao 69 nastupa, postigao pet golova i profilisao se kao jedan od
najboljih igrača sredine terena u Superligi.

-Posle nekoliko razgovora sa prvim čovekom Radničkog Ivicom Tončevom,  prepoznao sam visoke ambicije za naredni period i kada mi je predočio  plan razvoja kluba, brzo smo se dogovorili. Nadam se na obostrano  zadovoljstvo. Drago mi je što sam se vratio u klub u kojem sam ponikao. Radnički je moj klub, Niš je moj grad, tako da sam na moje veliko
zadovoljstvo danas potpisao ugovor na stadionu Čair, rekao je Đuričković odmah po potpisivanju ugovora.

ŽURNAL: BATAK OSTAJE NA ČELU ŠTABA RADNIČKOG

Radoslav Batak definitivno ostaje šef stručnog štaba superligaša sa Čaira, piše Sportski Žurnal pozivajući se na izvore bliske Radničkom.

List navodi I da se rukovodstvo Radničkog obavezalo da se klub što pre je moguće pojača, da se na fudbalskom tržištu što pre pronađu najmanje tri pojačanja.

 

 

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com