TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

Današnje vesti Hronika Udarne

SLETEO VOJNI KAMION KOD MESTA DOBREJANCE U OKOLINI VRANJA(VIDEO)

Kod mesta Dobrejance u okolini Vranja sleteo je vojni kamion u provaliju. Stradala je jedna osoba, dok su tri povređene.

Saobraćajna nesreća je prijavljena Policijskoj upravi u Vranju u 9 sati i 30 minuta, a ekipa koja vrši uviđaj još je na licu mesta. Povređeni su prebačeni u Zdravstveni centar u Vranju, gde im se ukazuje lekarska pomoć.

Saopštenje Ministarstva odbrane

U toku realizacije redovnih aktivnosti u Kopnenoj zoni bezbednosti, jutros oko 9.30 časova u selu Drenovac kod Vranja došlo je do udesa vojnog motornog vozila u kojem su se nalazila četvorica pripadnika Vojske Srbije. U saobraćajnoj nesreći život je izgubio stariji vodnik prve klase Branislav Kovačević iz sastava Prve brigade kopnene vojske, koji je upravljao vozilom. Trojica pripadnika Vojske Srbije su tom prilikom zadobila telesne povrede koje nisu opasne po život. Oni su zbrinuti u zdravstvenom centru u Vranju.
Na lice mesta su izašli organi vojne policije, zamenik višeg javnog tužioca u Vranju i pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova. Uviđaj je u toku.
Stariji vodnik prve klase Branislav Kovačević je rođen 2. maja 1975. godine, a u Vojsci Srbije je bio od 20. jula 1996. godine. Iza sebe je ostavio suprugu i dvoje dece.
Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Miloš Vučević i načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović uputili su telegrame saučešća porodici tragično stradalog pripadnika Vojske Srbije.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com