ZATVORENA ULICA VOJVODE PUTNIKA, POČINJU RADOVI U IGMANSKOJ (VIDEO)

ZATVORENA ULICA VOJVODE PUTNIKA, POČINJU RADOVI U IGMANSKOJ (VIDEO)

Niški vodovod završio je rekonstrukciju mreže u Ulici Vojvode Putnika, koja je, zbog daljih radova i priprema za novi asfalt, od danas zatvorena za saobraćaj. Vozila, kao i autobuski prevoz, preusmereni su na okolne ulice.

Gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski kaže da se mašine JKP Naissus sele u Igmansku ulicu, gde će se takođe prvo rekonstruisati vodovodna mreža a onda raditi i novi asfalt.

 

Ulica Vojvode Putnika zatvorena za saobraćaj

“Prema proceni prvoj Direkcije za izgradnju grada radovi će trajati oko dva i po meseca – govorim o dva kružna toka i Ulici Vojvode Putnika i trećini Ulice Petra Ranđelovića koja je godinama bez završnog sloja asfalta” – rekla je Sotirovski.

Počinju radovi u Igmanskoj

Istovremeno, vodovod koji je završio rekonstrukciju u Vojvode Putnika prelazi u Igmansku ulicu.

“Mi smo pre oko dve godine zauzeli stav da nema asfaltiranja ulica ukoliko se dotrajale vodovodne i kanalizacione cevi ne zamene. JKP Naissus je procenio u Igmanskoj moraju da se menjaju cevi. Ovih dana, verovatno danas ili sutra krenuće skidanje kocke. Kada se kocka ukloni, mašine iz Naissusa će menjati cevi, a onda sledi asfaltiranje.

Molim sugrađane koji žive u Igmanskoj a koji su jako dugo čekali rekonstrukciju svoje ulice da budu strpljivi jer došlo je vreme da se Igmanska koja je jako frekventna, ali opet manje frekventna od Vojvode Putnika, završi” – izjavila je gradonačelnica.

Izmena trase autobusa do Novog groblja

Zbog radova izmenjena je trasa autobuske linije broj 8 Novo Groblje- Gabrovačka Reka. U smeru ka Novom groblju autobus ide redovnom trasom do raskrsnice ulica Obilićev venac – Vojvode Putnika zatim ulicama Dimitrija Tucovića, Bubanjski heroji, Petra Aranđelovića, Vojvode Putnika i nadalje redovnom trasom. U smeru ka Gabrovačkoj reci vozi redovnom trasom do raskrsnice ulica Vojvode Putnika i Petra Aranđelovića zatim ulicom Petra Aranđelovića, Bubanjski heroji, Dimitrija Tucovića, Obilićev venac i nadalje redovnom trasom.

 

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com