Vlada Srbije

Na konferenciji za novinare povodom godinu dana Vlade premijerka Ana Brnabić rekla je da je zadovoljna rezultatima uprkos izazovima. Premijerka je rekla da je Vlada Srbije u proteklih godinu dana najviše radila u četiri oblasti – zdravstvo, ekonomije, borba protiv organizovanog kriminala i evropske integracije.

Premijerka Srbije Ana Brnabić kazala je da se njen kabinet u prethodnih godinu dana borio i da je uspeo u tome da u teškim okolnostima omogući bolji kvalitet života u našoj zemlji.

„Rezultati govore da smo u teškim okolnostima dali sve od sebe, da smo se borili svim srcem za Srbiju, građane i naš narod“, kazala je Brnabić.

Premijerka je govorila o četiri glavne teme – zdravstvu, borbi protiv kriminala i mafije, evropskim integracijama i ekonomiji, i istakla da smatra da je sa te četiri teme najbolje pokazala koliko su se borili, koliko su raznovrsni izazovi bili i koliko je mnogo izazova još pred nama.

„Pokazala sam i koliko će teška biti 2022. godina, ali koliko smo uspeli da uz pomoć predsednika Aleksandra Vučića za sve građane dodatno povećamo kvalitet života u Srbiji“, navela je premijerka.