BRNABIĆ POVODOM GODINU DANA VLADE: UZ IZAZOVE SAČUVANA EKONOMSKA STABILNOST (VIDEO)

BRNABIĆ POVODOM GODINU DANA VLADE: UZ IZAZOVE SAČUVANA EKONOMSKA STABILNOST (VIDEO)

Vlada Srbije

Na konferenciji za novinare povodom godinu dana Vlade premijerka Ana Brnabić rekla je da je zadovoljna rezultatima uprkos izazovima. Premijerka je rekla da je Vlada Srbije u proteklih godinu dana najviše radila u četiri oblasti – zdravstvo, ekonomije, borba protiv organizovanog kriminala i evropske integracije.

Premijerka Srbije Ana Brnabić kazala je da se njen kabinet u prethodnih godinu dana borio i da je uspeo u tome da u teškim okolnostima omogući bolji kvalitet života u našoj zemlji.

“Rezultati govore da smo u teškim okolnostima dali sve od sebe, da smo se borili svim srcem za Srbiju, građane i naš narod”, kazala je Brnabić.

Premijerka je govorila o četiri glavne teme – zdravstvu, borbi protiv kriminala i mafije, evropskim integracijama i ekonomiji, i istakla da smatra da je sa te četiri teme najbolje pokazala koliko su se borili, koliko su raznovrsni izazovi bili i koliko je mnogo izazova još pred nama.

“Pokazala sam i koliko će teška biti 2022. godina, ali koliko smo uspeli da uz pomoć predsednika Aleksandra Vučića za sve građane dodatno povećamo kvalitet života u Srbiji”, navela je premijerka.