TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

Današnje vesti Društvo

SRPSKA POLICIJA SUTRA OBELEŽAVA SVOJ DAN

Dan Ministarstva unutrašnjih poslova i Dan policije biće obeleženi nizom manifestacija koje za cilj imaju približavanje rada policije građanima i predstavljanje rezultata i uslova rada policijskih službenika.

Dan Ministarstva je dan kada se sećamo i svih naših kolega koji su život dali za svoju zemlju, pa će tako u subotu, 3. juna, u Palati Srbija biti položen venac ispred memorijalnog zida postavljenog u čast svih naših heroja, koji su život položili za čast Srbije.

Takođe, u okviru ovog događaja biće predstavljen novi Komandno-operativni centar Ministarstva unutrašnjih poslova i dodeljena priznanja najuspešnijim pripadnicima Ministarstva.

U nedelju, 4. juna, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova na taktičko-tehničkom zboru na Kalemegdanu prikazaće veštine, opremu i vozila koja koriste u radu, a građani će imati priliku da se upoznaju sa preventivnim projektima koje sprovodi Ministarstvo i sa metodama rada različitih organizacionih jedinica policije.

Program će posebno biti prilagođen najmlađima koji će uz druženje sa policajcima i igru imati priliku da se bliže upoznaju sa radom policije.

Svečana akademija obeležavanja Dana Ministarstva unutrašnjih poslova i Dana policije biće održana u nedelju, 4. juna, u Palati Srbija.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com