U RAŽNJU OTVORENE NOVE PROSTORIJE SNS (VIDEO)

U RAŽNJU OTVORENE NOVE PROSTORIJE SNS (VIDEO)

U Ražnju su otvorene nove prostorije Srpske napredne stranke. U SNS kolektivno su prešli svi članova Grupe građana koju predvodi aktuelni predsednik opštine Ražanj Dobrica Stojković.

Ja čestitam svima nama otvaranje novih prostorija sa željom da ovo bude adresa za sve čalnove srpske napredne stranke i sve ljude dobre koji su spremni da pomognu ovoj maloj lokalnoj sredini. Da se ovde okupimo i da odavde šaljemo poruke i iunformacije i da napravimo jednu dobru saradnju od koje će koristi najviše imati građani ove opštine, kaže Dobrica Stojković.

Otvaranju novih prostorija prisustvovali su koordinator Izvršnog odbora SNS-a za Nišavski i Pirotski okrug Bojan Bajagić i predsednik Izvršnog odbora SNS-a Darko Glišić.

Nove prostorije SNS-a doneće bolje uslove za rad. Za nas u SNS-u je najvažnije da ćemo zajedno sa Grupom građana Dobrice Stojkovića raditi na jačanju stranke i ideje koju zastupa naš predsednik. Razgovarali smo o tome šta je ono što bi mogao da bude naš plan za opštinu Ražanj i na koji način možemo da pomognemo, rekao je predsednik Izvršnog odbora SNS-a Darko Glišić.

https://youtu.be/BST5xDU_i7A

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com