VUČIĆ SE SASTAO SA LAJČAKOM

VUČIĆ SE SASTAO SA LAJČAKOM

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se večeras u Beogradu sa specijalnim predstavnikom EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslavom Lajčakom.

Lajčak je u Beograd doputovao iz Prištine, gde je razgovarao sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem.

Kurti je ranije danas posle sastanka sa Lajčakom rekao da Priština prihvata predlog EU za normalizaciju odnosa sa Beogradom.

Kurti je na Tviteru naveo da smatra ovaj predlog dobrom osnovom za dalje razgovore i čvrstom platformom za napredak.

VUČIĆ: RADA TRAJKOVIĆ LAŽE DA TRAŽIM ABOLICIJU ZA SEBE I SVOJU PORODICU

FOTO TANJUG/ MILOŠ MILIVOJEVIÆ/ bs

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odbacio je kao lažne navode koje je iznela predsednica Evropskog pokreta Srba sa KiM i savetnica u vladi privremenih prištinskih institucija Rada Trajković da on traži aboliciju za sebe i svoju porodicu.

“Narode srpski, građani Srbije. Zapadni agent Rada Trajković kaže da tražim aboliciju za svoju porodicu, a ne spas za srpski narod na KIM. Laže. Laže kao i svi oni u Skupštini koji su govorili sve one besmislice. Brani me taman kao i moji koalicioni partneri. Zato narode, samo da imate u vidu, moja porodica je ovde. Ostaće u Srbiji, kao i ja. Nikoga se ne plašimo jer ništa ukrali nismo. Krivi smo jer smo branili Srbiju, branimo Srbiju i  branićemo Srbiju. Međusobno priznanje – sanjajte. Živela Srbija”, naveo je Vučić u video objavi na instagram nalogu buducnostsrbijeav.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com