TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

Današnje vesti Servisne informacije VESTI

ZBOG RADOVA DELOVI NIŠA I OKOLINE BEZ VODE

KVAR NA PRIKLJUČNOJ VEZI U BJELAŠNIČKOJ ULICI
Kvar na priključnoj vezi u Bjelašničkoj ulici kod broja 6 u naselju Ratko Jović, potreban iskop. Zbog radova na popravci priključne veze doći će do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati, ali je moguć prekid i u okolnim ulicama Kravljanskoj i delu Bombaške.

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U NASELJU NIKOLA TESLA
Voda na ulici Radisava Bokija Dimitrijevića bb u naselju Nikola Tesla, potreban iskop. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati, ali je moguć prekid i na prostoru naselja Nikola Tesla.

KVAR NA PRIKLJUČNOJ VEZI U SELU MEDOŠEVAC
Kvar na priključnoj vezi u ulici Nišavske gradine kod broja 53 u Medoševcu, radi se iskop. Zbog radova na popravci priključne veze u prekidu je vodosnabdevanja do 15 sati na prostoru sela Medoševac i Popovac.

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U GORNJEM MATEJEVCU
Kvar na vodovodnoj mreži u ulici Kralja Aleksandra, i na još nekim lokacijama je potreban iskop. Zbog popravke vodovodne mreže doći će do prekida  vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Kralja Aleksandra i moguć prekid na prostoru celog naselja Gornji Matejevac.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA
Tokom dana obavljaće se radovi na popravci prvih ventila u ulicama: Stanislava Biničkog 61, Đačka 23, Jovana Apela 14, Danila Kiša 71, Tolstojeva 80, u selima: Medoševac na više lokacija, Mramot-Batušinački put bb, Mramorsko brdo na više lokacija i na još nekim adresama.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com